Bliv klogere på din pension

Foto Laerernes Pension
Tirsdag 24. september kl. 16-18

Se invitation her

Kære medlem

Herningegnens Lærerforening vil gerne invitere medlemmer til et arrangement om din pensionsordning.

Vi ved godt, at pension for mange kan virke kedeligt og måske være uoverskueligt at skulle forholde sig til. Og når der måske er længe til, at du skal på pension, og hverdagen er travl, så er det nok ikke lige det første, du tænker på.

Men det er vigtigt at have en realistisk forestilling om de fremtidige økonomiske konsekvenser i forbindelse med pensionering, og jo tidligere du laver eventuelle justeringer, jo mere kan det mærkes den dag, du går på pension.

Herningegnens Lærerforening  har i den anledning inviteret Morten Jensen, medlemschef i Lærernes Pension (LP). Morten vil lave en kort intro til Lærernes Pension, inden han vil gå i dybden med pensionsopsparingen og forsikringen ved sygdom og død. Han vil også komme ind på de informationer, du kan finde på LP´s hjemmeside og fortælle om renten, afkastet og LP´s investeringer.

Desuden vil han skitsere de forskellige muligheder for at kunne gå tidligere på pension end ved folkepensionsalderen. Alle de spørgsmål, I eventuelt vil have, bliver taget undervejs.

Tilmelding senest 18.9.2024 på mail 121@dlf.org  "først til mølle"

Sted: Herningegnens Lærerforening, Pontoppidansvej 4, Herning

Forplejning: Der serveres kage og kaffe/the ved mødestart.

Arrangør: Herningegnens Lærerforening og Lærernes Pension

 

Emner

Målgruppe