Helen opstiller til Lærerstandens Brandforsikrings repræsentantskab

Helen Soerensen Dsc 5511
Valggrundlag for Helen Sørensen, Herning

Kandidat for Nord- og Midtjyllands område, post nr. 7000-7990

Titel: pensioneret lærer

Erhverv: Stoppede som kredsformand i Herningegnens Lærerforening 1. april 2022 efter 45 år på arbejdsmarkedet. De første 14 år som lærer på Sønderagerskolen i Herning og de næste 31 år som aktiv i kredsen heraf 30 år som formand. Så nu har jeg som pensioneret overskud til at være aktiv i andre sammenhænge. Der er med andre ord mere krudt i mig, hvorfor jeg nu stiller op som delegeret i Danmarks bedste forsikringsselskab.

Beskriv dig selv med ét ord: Humoristisk

Hvem er jeg: Jeg er et politisk menneske og kan derfor ikke lade være at interessere mig for samfundsforhold i bred forstand. Som aktiv i Danmarks Lærerforening gennem det meste af mit voksenliv, er det naturligt for mig, uanset ny status, fortsat at være obs på de mange områder, hvor lærerne er medspillere.
Jeg holder meget af teater, musik, kunst og kultur og nyder at have fået mere tid til den del af tilværelsen. Det glæder mig derfor, at også den kunstneriske og kulturelle side af livet karakteriserer en del af LB's aktiviteter.

Hvorfor skal I stemme på mig: Som nævnt ovenfor er der  mere krudt i mig til at repræsentere de fagprofessionelle med familier, som er forsikrede  i LB.   Derfor stiller jeg med glæde op  som delegeret i Danmarks bedste forsikringsselskab, som jeg vil være med til at gøre endnu bedre.  Jeg håber derfor du/I vil stemme på mig. 

Afstemningen foregår fra 16. januar - 15. februar 2023.

Stem ved at følge dette link

 

Emner

Målgruppe